10 iunie 2015

Dieta Minune: nu exista!

Imi pare rau ca va dau lumea peste cap dar Dieta Minune nu exista! Degeaba cititi voi toate site-urile frecventate de femei grasute si plictisite, degeaba va luati dupa toate vedetele de plastic pe care le vedeti la televizor si degeaba va luati dupa vecina care a auzit de la o prietena ca matusa nu stiu cui a slabit 35 de kilograme mancand doar iaurt cu coacaze sau cine stie ce tampenie.



pastila minune, extract de coacaze, zeama de varza sau un ou pe zi

NU, nu exista nici o pastila minune care sa te faca sa pierzi nu stiu cate kilograme in doar 14 zile! Sau poate exista... dar cat de sanatoase sunt? Niciodata nu o sa se intample mari minuni cu silueta ta daca dai o gramada de bani pe niste pastle sau niste prafuri cu extract de cine stie ce buruieni, sau ciperci sau fructe exotice. 
Puteti sa supravietuiti daca mancati cateva saptamani doar iaurt, sau doar fructe sau zeama de varza, etc. Puteti chiar sa slabiti destul de mult. Dar NU ESTE SANATOS! Gandeste-te putin, de unde isi ia corpul tau vitaminele de care are nevoie sa supravietuiasca daca tu nu mananci altceva decat lactate saptamani intregi? De unde isi ia corpul tau proteine daca tu mananci doar fructe o saptamana intreaga? In plus metabolismul tau va avea de suferit, si va ajunge sa lucreze impotriva ta! Dupa cateva saptamani de dieta (infometare) de genul asta corpul tau va incepe sa consume mai putine calori (ca tu sa nu mori) si nu mai slabesti deloc! 
Dieta Minune nu functioneaza!!!

femeia care slabeste 11 kilograme pe zi 

Femeia care slabeste 11 kilograme pe zi, in cateva zile o sa moara! O sa inceteze sa mai existe :))))
Am cautat pe Google " dieta minune " si am dat de un articol care vorbea de o tipa (vedeta probabil, nu ma pricep) care are probleme cu greutatea. Si tipa asta a decoperit o metoda inovatoare cu care spera sa slabeasca 11 kilograme pe zi. Nici nu e relevanta metoda, e o imbecilitate! Ganditi-va putin oameni buni... de ce ati vrea sa va faceti asa ceva? Nu e sanatos! Nu e bine! Nu e normal! Cam toti doctori si toti nutritionistii care au ceva in cap recomanda sa nu slabesti mai mult de 1kg, maxim 2 pe saptamana. Voi realizati cat de aberant e lucrul asta?

toti vor sa va vanda ceva

Da, imi place sa generalizez. Dar toate site-urile cu diete de de ultima ora, ultima generatie, folosite de cele mai populare vedete, de cel mai simpatic nutritionist care apare toata ziua la televizor, cu pastile naturale sau nu, cu extract de cine stie ce prostie la super promotie, TOTI INCEARCA SA ITI VANDA CEVA! ... programe revolutionare de exercitii fizice, metoda secreta de care inca nu a aflat nimeni, aparate de fitness ultramoderne... toti!

E adevarat, poate ati vazut o persoana care a slabit foarte mult cu o dieta de genul asta, poate dietele de genul asta functioneaza pe una din 10 persoane. Dar gandeste-te cati dintre cei pe care i-ai vazut ca slabesc brusc au reusit sa isi pastreze greutatea in timp?


orice scop care merita urmat necesita si multa munca

...si multa informatie de calitate, obtinuta din surse credibile si de la persoane experimentate. Gasesti absolut tot ce ai nevoie pe internet dar trebuie sa inveti sa filtrezi informatiile.

Daca vrei sa slabesti intr-un mod sanatos si de durata incearca sa mananci mancare adevarata (cat mai naturala si mai putin procesata), sa ai o dieta variata si echilibrata, sa nu faci excese, sa bei multa apa, si sa face exercitii fizice in mod regulat si intens.


Astept injuraturile voastre mai jos, in comentarii ;)

Un comentariu:

  1. Fff adevarat. .In sfarsit vad si eu un comentariu "inspirat" din realitatea cotidiana...De multe ori am fost si eu tentata sa pun pe hârtie sau virtual observațiile mele referitoare la celebrele diete care nu fac decat sa ne slabeasca sistemul nervos si sa ne facă nefericiti..orice revista deschid gasesc numai cum a slăbit X sau Y si cat de fericite sunt..chiar sunt ??? NU cred..drama ( eu asa o consider ) prin care se trece in dietele drastice urmate de doamnele disperate in a arata precum celebritatile din reviste nu iti poate aduce decat o fericire de moment daca nu se constientizeaza in continuare importanta alimentației ..important este ca fiecare sa isi cunoască metabolismul sa observe ce alimente il predispune la îngrășat..orele la care mănâncă ..ce mananca..ptr ca fiecare organism este diferit si astfel nu am mai fi disperați in a cauta dieta nu stiu carui nutritionist care saracu este mai gras decât pacientu : ) :)..Este adevărat ca alimentatia sanatoasa si un pic de mișcare ne va face sa renuntam a mai cauta "miracole de o saptamana" care ne vor manca sanatatea fizică si mentala

    RăspundețiȘtergere